english
ÜDVÖZÖLJÜK!

Tisztelt Partnerünk!

Mint a Részvénytársaság Igazgatóságának elnöke köszöntöm Önt!

E rövid cégismertetőben tájékoztatom Önt az AGROINVEST Vállalkozó, Szolgáltató és Mérnöki Zrt tradicionális szakmai profiljába tartozó és az elmúlt években kialakult tevékenységeiről, vízgazdálkodási, környezetvédelmi, közlekedési infrastruktúra beruházások, sportlétesítmény fejlesztések, és ezek területén elért eredményeinkről.

Az AGROINVEST Zrt több évtizedes export fővállalkozói, beruházás bonyolítói, mérnök konzulensi, külgazdasági tevékenységét jelentős ipari-, mezőgazdasági-, környezetvédelmi-, infrastrukturális- és sport projektek megvalósítása fémjelzi, amelyeket jelentős részben nemzetközi és hazai együttműködésben, bi- és multilaterális pénzintézetek, illetve az Európai Unió társfinanszírozásában, a nemzetközi standardoknak – többek között a FIDIC Szerződéses Feltételeknek megfelelően az ISO 9001: 2009 , ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2007  minőségbiztosítás keretei között valósított meg.

Az AGROINVEST Zrt-t, illetve jogelődjét, az AGROBER-t 1951-ben alapították a magyar mezőgazdasági és élelmiszeripari tervezési- és beruházás bonyolítási feladatok elvégzése céljából, amely 1968-tól export-fővállalkozói, majd 1979-től kezdődően külkereskedelmi tevékenységgel bővítette tevékenységi körét. 1968 és 2000 között négy földrész (Közép- és Dél-Amerika, Afrika, Ázsia, Európa) 45 országában több ezer külkereskedelmi szerződést teljesített, közel 300 kulcsrakész létesítményt valósított meg. A részvénytársaság önálló vállalati tevékenységét 1991-ben kezdte meg, a kilencvenes évek közepétől szakmai tevékenységének súlypontja a mérnöki kapacitás ésszerű átcsoportosításával a magyarországi Európai Uniós infrastrukturális fejlesztések mérnöki munkáira helyeződött át. A hulladék- és vízgazdálkodás, szennyvízkezelés, közlekedési infrastruktúra mérnöki munkái, sportlétesítmény fejlesztés területén az AGROINVEST Zrt meghatározó erőssége a professzionális management, a szakképzett, tapasztalt mérnöki csoport.

A partnerek számára a bizonyított megbízhatóságon, a szakértelmen, a kitűnő munkakapcsolaton túl versenyképes árakat, minőségi munkavégzést és a határidők betartását ajánlja.

Tisztelettel,

Dávid Imre

Kattintson az ikonokra, hogy megtekinthesse a referenciáinkat.
Az AGROINVEST Zrt fennállásának 40 éve során a fővállalkozói tevékenységben igen nagy tapasztalatokra és szakértelemre tett szert, mivel ezen idő alatt a világ közel 30 országában végzett tevékenységet és több száz létesítményt sikeresen valósított meg. Ilyenek a szilárd hulladékkezelés, elhelyezés, szennyezett területek helyreállítása, táj rehabilitáció, épített környezet és természetvédelmi terület rekonstrukciója.Vízgazdálkodási projektek irányítása, ezen belül szennyvízkezelés, csatornázás úgy kommunális mint ipari szakterületeken.A klasszikus vízépítési munkák szakterületén vízrendezés, vízfolyás szabályozás, folyószabályozás, partfal állékonysági beavatkozások és ármentesítési feladatok esetén mérnöki tanácsadás és ellenőrzés. A mezőgazdasági feladatokhoz kapcsolódóan meliorációs öntözési és építményfejlesztési feladatok irányítása.